Cel mai bun moment de a vinde argintul

&

Scaderea burselor, incepand cu anul 2008, a dus la cresterea cotatiilor pentru metalale pretioase, inclusiv cea pentru argint.

In astfel de perioade, de recesiune, cand pretul argintului sau a aurului se situeaza la un nivel ridicat, cei care detin cantitati de metale pretioase au posibilitatea de a le valorifica la preturi foarte bune.

Cel mai bun moment pentru a lua in considerare vanzarea argintului este acum !

&
Ce trebuie sa faceti pentru a vinde argintul detinut?

Primul lucru ce trebuie facut in procesul de vindere al argintului dumneavoastra este de a identifica cel mai apropiat punct de lucru Argint24. Pretul este stabilit in functie de marcajul si de cantitatea de argint detinut. Plata se realizeaza pe loc.


Pentru a primi o oferta nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele: 021 319 00 00, 0722 ARGINT (0722 274 468) sau 0742 ARGINT (0742 274 468).

De ce sa ne vindeti argintul?

•    In primul rand pretul nostru este strans legat de pretul bursei, astfel poti beneficia direct de cresterile pretului la argint din ultimul timp;
•    Fiind una din cele mai mari companii de profil din tara preturile pe care le oferim sunt cele mai bune de pe piata;
•    Nu folosim niciun fel de metode ascunse pentru a va subevalua bijuteriile prin cantarirea obiectelor sau prin aprecierea gresita a puritatii acestora;
•    Intocmim documente de achizitie si  platim taxe  pentru orice obiect tranzactionat, ajutand asftel la dezvoltarea unui mediu economic corect.